2009. május 15., péntek

Szünet-Break













Őszintén szólva, kicsit elakadtam. Nagyon bánom, hogy nem addig jutott az eszembe, amig ott éltünk, mert rengeteg dolgot fotóztam volna. Most úgy vagyok, hogy még sok helyet szeretnék megosztani másokkal, amiket megismertem, megszerettem, de nincs róla képem. Ettől független úgy érzem, hogy fogok írni róluk, és akit érdekel, az kereshet róla képet, vagy elmehet oda.
Most így utólag, azért fogok még, képeket is tenni, amik csak úgy, Edinburgh hangulatot adnak vissza, semmi más, csak egy jellegzetesutcarészlet. Fogok még írni praktikus dolgokat is. Kisgyermekes szórakozási lehetőségek, jó étterem, kedvenc pubokról, hol lehet kevés pénzért meleget enni, fesztivál, múzeumok stb.
Most egy kis szünetet próbálok tartani a blogozással, 27.-én felvételizek, tanulnom kell. Utána folytatom, addig is a meglévő bejegyzéseket ajánlom az Edinburgh szeretőknek, szivesen látok mindenkit.

3 megjegyzés:

  1. Jok a szobor galambok nagyon! Fiam biztos orulne nekik hogy ezeket vegre meg lehetne fogdosi. Pici totyogos kora ota kergeti a galambokat....:-))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Bonca! Gratulálok a blogodhoz! Gyönyörűek a fotóid, látszik rajtuk, hogy Edinburgh-öt örökre a szívedbe zártad.
    Jó tanulást és a felvételihez több kalappal is kívánok abból, amit ilyenkor szokás!

    VálaszTörlés
  3. Én ma végigolvastam az egész blogod, hát nehéz visszatérni a magyar valóságba! Nagyon magával ragadott az egész, kár, hogy vége. :)) Én mindenképpen várom a folytatást!
    Sok sikert a vizsgához!

    VálaszTörlés