2009. április 30., csütörtök

Perfect Day ( Dean Village - Modern Art Gallerie - Pizza Expressz I.






Egy tökéletes nap, az egyik kedvenc az emlékeim közül. Ezt többször is megtettük, még korábban gyerek nélkül, és most újra, gyerekkel is.
Séta egy kanyargó kis folyócska partján, vadregényes zöldben, szép házikók között, csodaszép madarakat meglesve, változatos terepen járva, majd beugrottunk a Modern ArtGallerie-ba. Útba ejthető akár mindkettő, a Dean's Gallerie is.
(Modern Art Galleries )
Annak idején, jókat mulattunk a modern alkotásokon, elég éretlenek voltunk, gyerekkel kimondottan élvezetes és vicces volt a kiállítás ami akkor volt amikor mi ott jártunk pl: óriás tojászeletelőt láthattunk, akkorát, mint mondjuk egy ember, mindenféle gombbal televarrt ágyat, egy kiállitott darab papírt, mint egy darab papír portréja, szobát, aminek csíkos volt a padlózata, szobát, ami tele volt mindenféle különböző méretű, szinű, tipusú labdával, aztan szobát, ahonnan üvegek lógtak le, bennük vízzel, szobat, ahol rengeteg kis üveg állt, bennük szines vmi, szobak, ahol kartonpapirhazakvoltak, es minden egyeb orultseg, ami meg nem jutott az eszedbe. Dehát az ott kiállított dolgok nem állandóak, tehát valószinű most épp, valami más meghökkentőt lehet találni ott. Érdemes megnézni az oldalukat esetleg előzetesen: http://www.nationalgalleries.org/visit/page/2:118:4
Ajánlom az itt található Pizza Expresszt, nagyon hangulatos helyen van, főleg, ha az ember kiül a teraszára, mert jó az idő, és a gyerekeket is szívesen látják (itt is, és többynire mindenhol, ahová beültünk velük enni).
Nagyon szeretjük a Dean Village városrész hangulatát, az utcáit, és én a sok, szép, szines, különleges boltocskáját, a különböző charity shopokat, pl. ilyet is találtunk itt, hogy Románia jövőjéért, és més sok mást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése